Door fysiek te bewegen worden innerlijke processen in beweging gezet

Beleef de 'Ervaringssessie'

Buiten, buiten en nog eens buiten! Geen ruimte binnen vier muren en geen opdrachten of trainingen achter de computer. Dit alles vanuit de overtuiging dat beweging en natuur zo goed helpen bij stress- en burn-outklachten. Alleen bij hoge uitzondering, wanneer de weersomstandigheden erg slecht zijn, kiezen we voor een locatie binnen.

Aanmelding
Je meldt je aan via het contactformulier of telefonisch. We hebben een kort intakegesprek waar uiteraard geen kosten aan verbonden zijn. Wanneer je besluit te starten, maken we een afspraak voor een ervaringssessie.

Ervaringssessie
Ik vind dat jij een goed gevoel moet hebben bij mij en bij de methode om in de natuur gecoacht te worden. Bij coaching moet een klik zijn met de coach en vertrouwen dat hij of zij jou verder kan helpen. Daarom is onze eerste afspraak een 'ervaringssessie' waarin jij kunt ervaren of deze aanpak jou helpt om de stress weer de baas te zijn. Pas na deze sessie beslis je of je verder wilt gaan. Ga je verder dan bespreken we samen de mogelijkheden en doe ik je een passend voorstel. Klik voor meer informatie op De kosten van coaching én de ervaringssessie .

Locatie
De meeste afspraken vinden plaats in het Noordhollands Duinreservaat bij Wijk aan Zee, Heemskerk en Castricum. Andere locaties zijn bespreekbaar.

Hoe ziet een afspraak eruit?
We zijn afwisselend aan het lopen en stilstaan in een mooie, inspirerende en ontspannen omgeving. De afstanden zijn niet groot en je hoeft niet in een uitstekende conditie te verkeren om dit vol te houden. Mocht er toch een reden zijn om de afstand in te korten, dan is dat geen probleem. Trek geschikte schoenen aan en stem je kleding af op de weersomstandigheden.

Rolstoel
Maak je gebruik van een rolstoel dan gaan we naar een plek die rolstoelvriendelijk is. Tijdens het eerste telefoongesprek bespreken we wat jouw mogelijkheden zijn en waar ik rekening mee moet houden. 

Duinkaart
Om toegang te hebben tot het Noordhollands Duinreservaat is een duinkaart verplicht. Heb je deze niet? Geen probleem, bij elke ingang is het mogelijk om een dagkaart à 1,80 te kopen. Bij de ervaringssessie zit deze al bij het bedrag inbegrepen.


 
E-mailen
Bellen