Door fysiek te bewegen worden innerlijke processen in beweging gezet

Dit ben ik


Mijn naam is Silvia van Diepen, liefhebber van mens, dier en natuur. Voordat ik als zelfstandig coach aan de slag ging, ondersteunde en begeleidde ik mensen met en zonder beperking bij uiteenlopende vragen op het gebied van gezondheid, werk, relatie, financiën en vrije tijdsbesteding. Uiteindelijk werd mij duidelijk dat werken tussen vier muren niet meer bij mij paste, maar dat ik wel veel plezier en voldoening haalde uit het ondersteunen van mensen die ergens in hun leven vastliepen. Ik kwam in aanraking kwam met wandelcoaching en ontdekte  mijn passie om mensen te begeleiden in een natuurlijke omgeving waar beweging in zit. Om mijn passie te volgen heb ik mij laten opleiden tot TriA© Ontstress- en Burn-outcoach en startte ik in 2019 met mijn Praktijk voor Ont-Stress Coaching.  

 

In onze hedendaagse maatschappij wordt veel gevraagd van mensen en moeten er 'veel ballen in de lucht gehouden worden'. Files, computers, telefoons en televisie zorgen daarnaast voor een continue stroom van extra prikkels en een toename van stressgevoelens. Een mooie tegenhanger ervaar ik in de natuur.  De natuur heeft een ontspannende werking en ik raad iedereen aan om deze regelmatig op te zoeken.  Daarnaast is de natuur ook een prachtige omgeving om door middel van coaching jezelf te ontdekken, de balans te herstellen en de regie weer in eigen hand te nemen.  Word weer baas over je eigen leven! 

Vanuit mijn achtergrond op het gebied van werken met mensen met een beperking, weet ik dat er een hele groep mensen is die nog harder hun best moeten doen om mee te draaien in de maatschappij. Mensen met AD(H)D zijn bijvoorbeeld vaak extra gevoelig voor stress, hoewel je dat aan de buitenkant niet altijd ziet. Ik wil met mijn praktijk ook toegankelijk zijn voor die groep mensen. Mensen met een rolstoel zijn ook welkom, het vraagt alleen om een andere locatie. Belangrijkste uitgangspunt is dat de coachingsvorm een geschikte werkwijze is om stress de baas te worden. En dat is iets wat we bespreken tijdens de telefonische intake of tijdens de ervaringssessie.

 


 


 


 

 
E-mailen
Bellen