Door fysiek te bewegen worden innerlijke processen in beweging gezet

Coaching in de natuur is de weg naar balans

Hoe kom je van de stress af, hoe herstel je van een burn-out? Coaching in de natuur geeft ruimte in letterlijke zin en vertaalt zich naar de innerlijke belevingswereld. De symboliek van de natuur wordt regelmatig bij het coachingsproces betrokken. In dit proces help ik je om inzicht in jezelf te krijgen en te ontdekken waar jij je prettig bij voelt. Bij een burn-out is het van belang om je lichaam tot rust te laten komen en stap voor stap weer conditie op te bouwen. We werken samen, waarbij ik jou begeleid in deze ontdekkingsreis door de juiste vragen te stellen en passende oefeningen te laten doen. We onderzoeken je wensen en dromen, maar ook je belemmeringen en je patronen. Je ontdekt wat voor jou het beste werkt, je krijgt meer zelfvertrouwen, je wordt stressbestendiger, zodat je met een positieve blik weer naar de toekomst kunt kijken.  

Lees eens dit artikel over het kalmerende effect van natuur op de gezondheid en hoe het stress kan verminderen.


 AD(H)D
Ook wanneer er sprake is van AD(H)D nodig ik je uit om deze vorm van coaching te overwegen. Heb je AD(H)D dan moet je waarschijnlijk hard werken om te voldoen aan de verwachtingen van de buitenwereld. Dat AD(H)D vaak samengaat met stress en burn-out is dan ook niet verwonderlijk. Hoe zou het voor je zijn om jouw eigen verwachtingen centraal te stellen? Met mijn manier van coachen gaan we hiernaar op zoek in de natuur. 

Op de pagina Informatie vind je een interessante link naar een artikel over de invloed die de natuur kan hebben op AD(H)D. 
E-mailen
Bellen